Radiologie

Radiologia este o ramură a medicinei care utilizează diverse proceduri imagistice (raze X, ultrasunete, RMN, CT, Izotop), care sunt utilizate în principal în scop de diagnostic.

DetaliiRezervare programare

Radiologie

Clinica de Radiologie din cadrul Universității de Științe Szeged este cea mai mare unitate de îngrijire a pacientului, educare și cercetare care efectuează examinări imagistice. Îngrijirea pacientului este asigurată cu cea mai modernă dotare cu aparatură din Ungaria.

Tudjuk, hogy az egészségügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférés gyakran kihívást jelenthet, ezért lehetőséget kínálunk Önnek, hogy térítés ellenében rövidebb előjegyzési idővel juthasson hozzá a legkorszerűbb vizsgálatokhoz.

Modern és kiváló minőségű gépparkunk révén pontos és megbízható eredményeket kap. Például, a régió legnagyobb teljesítményű, 256 szeletes Philips CT készülékünk alacsony sugárdózis mellett kiváló minőségű felvételeket készít, még a mozgó szervekről is. Így a szív CT vizsgálata is lehetővé válik. A 3T GE Discovery magas térerejű MR készülékünk pedig diagnosztikai előnyt nyújt bizonyos betegségek esetén, mint például a neurológiai vagy a csont-ízületi betegségek diagnosztikájában. Emellett rendelkezünk további csúcskategóriás ultrahang gépekkel is, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassuk Önnek.

A Klinika területén számos kiváló radiológus szakorvos dolgozik, akik specializációjuknak megfelelően a legnagyobb tapasztalattal rendelkeznek. Így biztos lehet benne, hogy a vizsgálatokat és leletezéseket a legmegfelelőbb szakember végzi.

A felvételek automatikusan elérhetővé válnak a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ orvosainak is. A kezelőorvosa így a felvételeket át tudja tekinteni a kezelés megválasztásához és szükség esetén konzultálhat a radiológus szakorvossal.

Serviciile noastre:

Investigații cu raze X

Investigații cu ultrasunete

Investigații RMN

Investigații CT

Medicii noștri:

Medic specialist radiolog, Neuroradiolog, Medic specialist neurintervențional, Profesor asociat

Dr. Vörös Erika

Domenii de expertiză evidențiate

  • Diagnosticare neuroimagistică
  • Neurointervenție

Conducătorul consiliului de neuroradiologie și neurointervenție.
Membru al societăților maghiare și europene de radiologie și neuroradiologie.

 

Medic specialist radiolog

Dr. Brzózka Ádám Marián

Medic specialist radiolog

Dr. Nagy András

Medic specialist radiolog

Dr. Pásztor Gyula

Medic specialist radiolog

Vinczéné Dr. Polyák Ilona

A avea o intrebare? Găsiți-ne cu încredere!