Radiologija

Radiologija predstavlja granu medicine koja koristi različite tehnike snimanja (rendgenski zraci, ultrazvuk, magnetna rezonanca, CT skener, izotopsko snimanje) prvenstveno u dijagnostičke svrhe.

VišeZakažite termin

Radiologija

Radiološka klinika Univerziteta u Segedinu je najveća jedinica za negu pacijenata, podučavanje i istraživanje koja obavlja radiološke preglede u regiji Velike južne ravnice. Pacijentima se nega pruža uz najmoderniju opremu u Mađarskoj.

Tudjuk, hogy az egészségügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférés gyakran kihívást jelenthet, ezért lehetőséget kínálunk Önnek, hogy térítés ellenében rövidebb előjegyzési idővel juthasson hozzá a legkorszerűbb vizsgálatokhoz.

Modern és kiváló minőségű gépparkunk révén pontos és megbízható eredményeket kap. Például, a régió legnagyobb teljesítményű, 256 szeletes Philips CT készülékünk alacsony sugárdózis mellett kiváló minőségű felvételeket készít, még a mozgó szervekről is. Így a szív CT vizsgálata is lehetővé válik. A 3T GE Discovery magas térerejű MR készülékünk pedig diagnosztikai előnyt nyújt bizonyos betegségek esetén, mint például a neurológiai vagy a csont-ízületi betegségek diagnosztikájában. Emellett rendelkezünk további csúcskategóriás ultrahang gépekkel is, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassuk Önnek.

A Klinika területén számos kiváló radiológus szakorvos dolgozik, akik specializációjuknak megfelelően a legnagyobb tapasztalattal rendelkeznek. Így biztos lehet benne, hogy a vizsgálatokat és leletezéseket a legmegfelelőbb szakember végzi.

A felvételek automatikusan elérhetővé válnak a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ orvosainak is. A kezelőorvosa így a felvételeket át tudja tekinteni a kezelés megválasztásához és szükség esetén konzultálhat a radiológus szakorvossal.

Dostupne usluge:

Rendgenske analize

Ultrazvučne analize

MR analize

CT analize

Lekari:

Radiološkinja, neuroradiološkinja, neurointerventna radiološkinja, vanredna profesorka na univerzitetu

dr Erika Vörös

Stručnost

  • Neurološki medicinski imidžing
  • Neurointervencije

Liderka u neuroradiologiji i neurointervencijama.
Član mađarskih i evropskih radioloških i neuroradioloških udruženja

 

Radiološkinja

dr Ádám Brzózka

Radiološkinja

dr András Nagy

Radiološkinja

dr Gyula Pásztor

Radiološkinja

Vinczéné dr Ilona Polyák

Imam jedno pitanje? Pronađite nas sa poverenjem!