Galerija

Galériánk segítségével képet kaphat fekvőbeteg osztályunkról.
Megújult egy- és kétágyas kórtermeinkben pácienseink prémium környezetben, magas szintű kiszolgálással gyógyulhatnak. Professzionális fekvőbeteg osztályunk ideális azon ügyfeleink számára, akik élni szeretnének a választás lehetőségével, így maguk dönthetnek arról, hogy a lábadozási időszakot egy- vagy kétágyas szobában töltenék szívesen.

1 személyes kórterem

Számos kényelmi funkcióval, TV-vel ellátott tágas szobában, teljes ellátással és wifi szolgáltatással igyekszünk biztosítani a nálunk gyógyulók kényelmét. Az osztályunkon fekvő pácienseket a képzett személyzet folyamatos megfigyelés alatt tartja, melyet egy korszerű nővérhívó rendszer is támogat, hogy az ápolók a legrövidebb időn belül az ágyukhoz érkezzenek jelzés esetén.

Teljes ellátás, napi háromszori étkezéssel

Saját tusoló WC-vel, fertőtlenítő tusfürdővel, köpennyel és törülközővel

Saját ápolói személyzet

LCD televízió

Saját evőeszközök és pohár

Kényelmes kanapé

2 személyes kórterem

Dupla ágyas kórtermünk ideális választás lehet azok számára, akik nem szeretnék egyedül tölteni a műtét utáni időszakot, szívesen vannak mások társaságában. Számos kényelmi funkcióval, TV-vel ellátott tágas szobában, teljes ellátással és wifi szolgáltatással igyekszünk biztosítani a nálunk gyógyulók kényelmét. Az osztályunkon fekvő pácienseket a képzett személyzet folyamatos megfigyelés alatt tartja, melyet egy korszerű nővérhívó rendszer is támogat, hogy az ápolók a legrövidebb időn belül az ágyukhoz érkezzenek jelzés esetén.

Teljes ellátás, napi háromszori étkezéssel

Saját tusoló WC-vel, fertőtlenítő tusfürdővel, köpennyel és törülközővel

Saját ápolói személyzet

Dolgozóasztal

LCD televízió

Saját evőeszközök és pohár

Kényelmes fotelek

A Mediversal fekvőbeteg osztály a felújítás előtt és után